Tuesday, September 3, 2013

Food Porn; Kale Chips

 Oi amores, 
Hoje vou mostrar para vocês uma receita deliciosa e super fácil de fazer. Estou sempre procurando receitas gostosas mas saudáveis e que não tomam muito tempo para ficar pronta. Eu já tinha escutado que couves quando assadas ficam muito bom mas nunca experimentei ate algum tempinho atrás. Pra quem me segue no IG (@isamalago)  devem ter visto o video que eu postei fazendo o "passo a passo" do couve assado. Como eu amo essa receita e muita gente gosta também, decidi fazer um post mostrando como fazer passo a passo aqui no blog. Espero que gostem

Hey my loves, 
Today I am going to show you do to do Kale Chips, which have many benefits for our health. It is a very easy, health and delicious receipt, and I am going to be showing you guys how to do it step by step. I have heard from multiple people that kale chips tasted delicious and they are very easy to make it at home, so I decided to try making it and I loved it. I adore having them between meals as my snack.  I hope you guys like it. 


INGREDIENTES: COUVE, AZEITE DE OLIVIA E SAL
INGREDIENTS: KALE, OLIVE OIL AND SALT

ps* eu prefiro usar o couve fresco e organico. O azeite sempre compro na garrafa escura de vidro e o meu sal e o himalayan. O sal himalaico e melhor para a saúde e o azeite que vem da garrafa de vidro escuro também e melhor para a saúde 

ps* I rather use the fresh organic kale over the one in the picture. When buying olive oil try getting the one that comes in a dark glass bottle over the one in a light plastic bottle because it is better for our health. In addition, the Himalayan salt is also better for us over the normal sea salt (you can get it at any fresh market or whole foods)

 

Since on the picture below I was using the fresh kale head I had to separate the kale from the ribs using my own hands, and teared the kale into bite size pieces.

Como eu estava usando o couve fresco e inteiro, eu tive que tirar o caule e cortar em pedaços menores.  

After removing the ribs I washed it
Depois eu lavei a couve

Then dry it very well. Make sure there is no water on the leaves because otherwise they won't be crispy, and they will get steamed

Logo em seguida, eu sequei usando toalha de papel. A folha tem que estar bem seca para ficar crocante depois de assada. 



After dried, lay them out on a trey over parchment paper

Depois de seca, coloque em uma assadeira.



 Throw 1 table spoon all over the kale and a pinch of salt
Jogue 1 colher de sopa de azeite por cima do couve que esta na assadeira e uma pitada de sal

Next put the tray with the kale in the oven for 20-25 minutes at 275F
Depois coloque a assadeira dentro do forno por 20-25 minutos na temperatura 275F

ps* I did not preheat the over but if you want you can preheat the oven at 275F before you start washing the kale. If you do preheat, leave the kale in the oven for only 15 min

ps* Eu não esquentei o forno antes de começar mas se vocês quiserem esquentar o forno podem. Esquente o forno até 275F antes de começar a lavar o couve, e quando colocar a assadeira dentro do forno so deixe por 15 minutos.  



Aqui esta o video que eu postei no meu instagram amores, 
Here is the video I posted on my instagram two days ago

E prontinho. Fácil né? Espero que tenham gostado do post de hoje amores
And done. Easy right? I hope you guys enjoyed my "food porn" of the day :)

By Isa Malago

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Isa